Vertel.Academie

Vertel.Academie is in 2019 opgericht door Marijke Hermans om vrouwelijke ondernemers te ondersteunen in hun online marketing. Met workshops, online cursussen, online 1 op 1 trajecten en masterminds helpt ze ondernemers om meer van zichtzelf te laten zien online.

Bezoek de website van Vertel.Academie om alle cursussen en trajecten te vinden.

 

Jouw online marketing coach

Hallo, ik ben Marijke

Heb jij een eigen zaak waar je al jouw passie en liefde in steekt?
Misschien werk je nog niet in hoofdberoep als zelfstandige, maar droom je er wel van om te kunnen leven van je passie?
Of misschien ben je al een tijdje bezig en loopt het wel goed, maar zoek je een manier om nog meer van jouw droomklanten te bereiken?

Dan kan ik helpen! Ik ben jouw online marketing coach die jou de nodige tools en tricks geeft om er helemaal voor te gaan! Want – ik weet wel – online marketing is een uitdaging: je weet niet waar te beginnen, wat het beste werkt en hoe je alle nieuwe trends opvolgt. Geen nood, want dat is net wat ik graag doe! Ik verslind dagelijks podcasts, blogs en online webinars over social media, SEO, online marketing en copywriting. 

Daarnaast is het mij passie om ondernemers op weg te helpen naar die volgende doorbraak. Want het begint met marketing: als dat niet goed zit, dan ga je niet veel sales kunnen doen. Zie mij als jouw figuurlijke schop onder je ‘liefelijk gat’ om eindelijk in actie te komen en te doen wat je al altijd wou: te knallen met je marketing zodat jij jouw droomklanten vindt en aan je bindt.

Nog vragen? Contacteer mij dan of bezoek www.vertelpuntacademie.be!

Pin It on Pinterest