Workshops

vrijdag 19 juni & vrijdag 26 juni, 2019 

1 workshop tijdens 2 halve dagen van 09u30 tot 14u

 

Max 6 personen

 

(bij meer inschrijvingen zal ik nog een tweede workshop organiseren)

 

Genenbosstraat 42 ​, 3560 Lummen

 

Workshop   

 

Succes met social media

 

 

Ben jij een vrouwelijke ondernemer die zichtbaarder wil worden bij haar droomklanten via social media? ?‍♀️ Maar heb je weinig inspiratie en weet je niet wat juist te posten? ?

➡️ Heb je vaak het gevoel dat:

? je veel tijd verliest door te weinig kennis over social media?
? je niet de juiste doelgroep bereikt met je berichten?
? je er niet in slaagt regelmatig te posten door tijdsgebrek of weinig inspiratie?
? je berichtjes niet interessant genoeg zijn?
? er geen duidelijke lijn/verhaal in zit?
? je niet consequent en consistent genoeg bent om resultaten te zien?

? Dan is deze workshop perfect voor jou!

Ik leer je:

⭐️ Hoe je interessante content vindt (en blijft vinden!)
⭐️ Hoe je een duidelijk verhaal vertelt
⭐️ Hoeveel posts te plaatsen en wat voor posts
⭐️ De juiste boodschap over te brengen
⭐️ Meer ideale klanten te vinden
⭐️ En dit alles op een authentieke manier die bij jou past

WAT GAAN WE DOEN?
Ik laat je stap voor stap zien wat je vandaag best doet op Facebook (en Instagram) om meer van jouw droomklanten te bereiken. Ik beloof je dat je er niet alleen veel zal leren, maar dat je ook echt ‘goesting’ krijgt om zichtbaarder te worden bij jouw droomklanten. Kortom, deze dag zal je de nodige boost geven om de komende maanden actief bezig te gaan zijn met je online marketing! Lijkt je dat iets, schrijf je dan in via marijke@vertelpunt.be

PRIJS
Inschrijfkost is 280 euro excl. BTW met KMO portefeuille subsidie (iedere ondernemer krijgt deze korting) of 400 euro excl. BTW zonder KMO portefeuille. Vertelpunt is erkend dienstverlener van de KMO portefeuille dus je ontvangt 30% korting als ondernemer.
❣️OPGELET: Ben je klant bij Vertelpunt of heb je al eerder een workshop gevolgd? Dan krijg je 10 procent korting. Dus dan is het nog 252 euro met gebruik van KMO portefeuille. Wil je meer ondersteuning? Als je je inschrijft voor mijn 1 op 1 coaching traject, mag je gratis aan deze workshop deelnemen! Meer info over dit traject vind je hier: https://mailchi.mp/42f8979604fa/onlinezichtbaarworden

PRAKTISCH
Waar? Genenbosstraat 42 ​, 3560 Lummen

WIE GEEFT DE WORKSHOP?
Hallo, ik ben Marijke Hermans, copywriter en online marketing coach bij Vertelpunt. Ik beheer social media accounts voor tientallen bedrijven en weet uit ervaring wat wel en niet werkt. Deze kennis deel ik graag met jou in deze workshop.

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER VERTELPUNT?

“Het voorbije weekend een workshop gevolgd over online marketing en de marketing tools. Alhoewel ik er zonder verwachtingen naar toe ben gegaan, werd ik omver geblazen door de interessante informatie die Marijke gaf. Marijke is een super enthousiaste coach die de nodige tijd voor je vrijmaakt en die probeert het beste in je naar boven te halen!”

“Vandaag volgde ik een workshop over ‘Succes met social media’ bij Marijke. Marijke vertelt zeer vlot en spontaan en ze heeft duidelijk kennis van zaken! Ze luistert goed naar de groep en de noden die er zijn binnen de groep. Topspreker die haar kennis gepassioneerd deelt!”

“Als je wil groeien met je zaak maar je hebt het gevoel dat je nog ergens van onder een steen moet kruipen ? en je jezelf moet laten zien aan de buitenwereld, dan moet je zeker Marijke vragen om je te helpen. Ze is niet alleen een geweldige vrouw maar ook heel goed in haar vak. Marijke kan alles wat met Online Zichtbaarheid te maken heeft op een simpele, efficiënte en behapbare manier uitleggen zodat iedereen het begrijpt en het zelf kan toepassen. En je krijgt er ook de nodige humor bij … dus geen saaie lessen of bedoeningen. Ik heb enorm veel geleerd van haar Social Media Online cursus en dat werpt nu zijn vruchten af. Ik had nooit gedacht dat ik op zo korte tijd zoveel nuttige informatie en tips ging krijgen. Dankjewel hiervoor.”

Lees nog meer ervaringen hier: https://www.facebook.com/pg/wijzijnvertellers/reviews

HOE INSCHRIJVEN?
Stuur een mailtje naar marijke@vertelpunt.be

 

 

 

 

 

 

 

Jouw online marketing coach

Hallo, ik ben Marijke

Heb jij een eigen zaak waar je al jouw passie en liefde in steekt?
Misschien werk je nog niet in hoofdberoep als zelfstandige, maar droom je er wel van om te kunnen leven van je passie?
Of misschien ben je al een tijdje bezig en loopt het wel goed, maar zoek je een manier om nog meer van jouw droomklanten te bereiken?

Dan kan ik helpen! Ik ben jouw online marketing coach die jou de nodige tools en tricks geeft om er helemaal voor te gaan! Want – ik weet wel – online marketing is een uitdaging: je weet niet waar te beginnen, wat het beste werkt en hoe je alle nieuwe trends opvolgt. Geen nood, want dat is net wat ik graag doe! Ik verslind dagelijks podcasts, blogs en online webinars over social media, SEO, online marketing en copywriting. 

Daarnaast is het mij passie om ondernemers op weg te helpen naar die volgende doorbraak. Want het begint met marketing: als dat niet goed zit, dan ga je niet veel sales kunnen doen. Zie mij als jouw figuurlijke schop onder je ‘liefelijk gat’ om eindelijk in actie te komen en te doen wat je al altijd wou: te knallen met je marketing zodat jij jouw droomklanten vindt en aan je bindt.

Nog vragen? Contacteer mij dan!

Pin It on Pinterest