online zichtbaar worden

 

 

In coronatijden

 

 

 

 

 

 

 

4 weken intensief online programma voor vrouwelijke ondernemers (nieuwe cursus start half september)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIEUWE CURSUS START MIDDEN SEPTEMBER!

 

MAIL ME VIA MARIJKE@VERTELPUNT.BE OM OP DE WACHTLIJST TE KOMEN & OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN ALLE GRATIS EVENEMENTEN DIE ERAAN VOORAF GAAN 🙂

 

 

 

Creëer online zichtbaarheid met jouw zaak in 4 weken

 

 

Doe mee met deze intensieve online groepscoaching en krijg de steun die je nodig hebt om online zichtbaar te worden met jouw zaak, zodat jij jouw diensten kan verkopen op een authentieke manier.

 

Twijfel je of je wel aan marketing en sales moet doen tijdens deze crisis? Loop je vast omdat je niet weet of je je diensten online moet aanbieden, zoals iedereen nu lijkt te doen?

 

Ik snap het helemaal, want ik wist het ook even niet meer de afgelopen weken. Gelukkig heb ik een copywriting en online marketing coaching business die gewoon kan verder lopen, omdat ik jaren geleden al de beslissing nam om zoveel mogelijk online te doen. 

 

Nu lijkt iedereen op de kar van online zakendoen te springen….

En jij vraagt je wellicht ook af of jij hierbij moet zijn.


Mijn antwoord daarop is volmondig ‘JA’. 

Ja, je moet nú zichtbaar worden online via je website en social media

Ja, je moet nú strategisch nadenken wat je online gaat verkopen

 

Want je bent je zaak gestart om mensen te helpen, vanuit een passie die zo groot is dat je niets anders kan doen dan er volledig voor gaan. Toch?


Besef je hoeveel meer mensen je kan helpen als je jezelf laat zien online? Als je daar alles doet om jouw doelgroep te helpen zodat ze met jou kennis kunnen maken? Beeld je gewoon eens in hoeveel potentiële nieuwe mensen je kan bereiken. Prachtig, toch?


Wel, nu is het moment om online zichtbaar te worden, hoe akelig het ook is. Dit intensief programma is volledig op maat gemaakt van vrouwelijke ondernemers die de volgende stap willen zetten om hun business online-proof (en dus ook recessie-proof!) te maken. Zodat je sterker uit deze crisis komt.

 

Doe je mee? 

Geweldig! Schrijf je in door een mailtje te sturen naar marijke@vertelpunt.be en ik neem meteen contact met je op!

In 4 stappen meer zichtbaarheid bij jouw droomklant

Module 1: Weet wat je waard bent

Zichtbaar worden online betekent dat je jezelf moet durven blootgeven. Je moet van achter je logo uitkomen. Dat is niet altijd makkelijk (I know!). Daarom draait de eerste module om jou en jouw verhaal. We gaan in jouw verhaal duiken om te ontdekken wat jou uniek maakt en waar jij goed in bent. Zodat jij geïnspireerd bent om jouw verhalen te gaan vertellen.

 

Module 2: Weet wie jouw ideale klant is

Wie kan je op dit moment het beste helpen? En wat heeft deze persoon (jouw ideale klant!) op dit moment écht nodig? Want dat zou wel eens anders kunnen zijn dan een paar weken geleden. We gaan de wensen en noden van jouw ideale klant onderzoeken zodat jij hem of haar op de best mogelijke manier kan helpen!

Module 3: Weet wat je verkoopt

Dit is geen alledaagse sales training! Je leert verkopen vanuit liefde, vanuit die inherente drang om anderen te helpen. We creëren een onweerstaanbaar product, aangepast aan de noden van jouw ideale klant: een reeks van workshops, coachingtraject, trainingsprogramma, consultancy pakket, …. en leren dit in de markt zetten.

Module 4: Weet hoe je jezelf vermarkt 

Een geweldige aanbieding hebben is niet voldoende als mensen niet weten dat het bestaat. De laatste module draait daarom volledig om online marketing: hoe zorg je ervoor dat potentiële klanten jou (en jouw diensten) vinden? Dat doe je door contentmarketing. We leren een contentplan opmaken waardoor jij een plan van aanpak hebt hoe je dag per dag zichtbaarder zal worden.

Ben je klaar om actie te ondernemen, online zichtbaar te worden voor jouw droomklanten en jouw diensten online aan te bieden? 

 

 

– Ontdek wat voor talenten je hebt om succesvol te zijn online (alles begint met zelfkennis en zelfvertrouwen!) 

 – Maak een business en marketingplan dat je de focus geeft om actief aan je zaak te werken 

– Leer hoe je jouw offline zaak online kan krijgen (of nog meer online maakt) 

– Pas je diensten aan aan de noden van jouw ideale klant (op dit moment!) 

– Leer hoe je jouw diensten online verkoopt 

– Schrijf een fantastische salespagina waarmee je meteen kan beginnen verkopen 

– Leer wat wel en niet werkt in online marketing & social media, zodat je weet waar je je aandacht op moet richten 

– Creëer een praktisch contentplan zodat jij weet wat & wanneer te posten. 

 

Ik weet dat dit veel klinkt en dat het bijna onmogelijk lijkt dit in 4 weken te realiseren, maar dat is exact de reden waarom ik dit programma heb gecreëerd. Om vrouwelijke ondernemers – zoals jij – te helpen om zichzelf te laten zien online, zodat jij verder kan groeien en nog meer mensen kan helpen.

 

 

 

Stoom jouw zaak klaar voor de online wereld

 

  Als je met mij werkt tijdens dit intensieve 4-weken programma, zal je:

  uit de paniekmodus geraken en weer zin en vertrouwen krijgen om actief aan je business te werken 

  een diep inzicht krijgen in wat online marketing is en hoe je het inzet voor jouw zaak (op een ethische manier die bij jou en deze crisis-situatie past)

  weten wat storytelling is en dit vanaf nu met veel plezier toepassen in je zaak

  een online product of dienst ontwikkelen dat je meteen kan beginnen verkopen 

  de marketingstrategieën krijgen die nu werken in deze crisistijden

  leren hoe je iets verkoopt vanuit je hart, zonder ‘verkoperig’ over te komen

  de steun van een coach (ik!) en van een kleine groep vrouwelijke ondernemers krijgen die zich allemaal in hetzelfde schuitje bevinden

  nog zoveel meer …

  Zo werkt het ‘online zichtbaar worden’ programma 

    Je krijgt: 

    – Wekelijkse live training om jou te leren hoe je zichtbaarder wordt online, op maandagavond

   – Wekelijkse live groep coachingsessie via Zoom met mij en andere deelnemers op donderdagavond 

   – Persoonlijke steun en feedback van mij in een besloten Facebook groep (maar geen 1 op 1 coaching)

   – Onbeperkte toegang tot alle training en coaching video’s 

   – Twee-wekelijkse coworking op dinsdag en donderdag met mij en andere deelnemers in een virtueel ‘klaslokaal’ (via Zoom) van 10:00-12:00 om in de flow te blijven

   – Digitaal afstudeerfeestje op het einde om jouw doorbraken te vieren

   – En nog zoveel meer

   Wat vonden deelnemers het beste aan deze online cursus?

   Zouden deelnemers de cursus aanraden? 

   De cursus is voor mij een gamechanger geweest, ik weet nu waar ik écht naartoe wil

   “Ik volgde onlangs bij Marijke een online cursus van 4 weken rond online zichtbaarheid. Hoewel ik al lang besefte dat ik meer werk moest maken van mijn online marketing, wist ik eigenlijk niet echt waar ik moest beginnen. Haar cursus is voor mij echt wel een gamechanger geweest. Marijke bracht mij van ‘tegen een torenhoge berg aankijken’ naar een stevige basiskennis van hoe online marketing echt werkt. Haar cursus dwingt je om met je twijfels en onzekerheden aan de slag te gaan en na te denken over waar je echt naartoe wil. Niet altijd simpel, maar als je de oefeningen echt ter harte neemt, komt er precies een moment van openbaring. Alsof je de deur hebt gevonden naar de schatkamer waar je alle content vindt die jouw ideale klanten tot bij jou kan krijgen.”

   Erika Triki

   Zaakvoerder, Atelier Erika Triki

   Dankzij de aanstekelijke energie van Marijke heb ik veel goesting gekregen om erin te vliegen

   Afgelopen maand een online training gevolgd over: online zichtbaar worden… vanuit mijn luie zetel! Ideaal met een drukke agenda… je kan de uren zelf kiezen. Veel handige tips, opdrachten en nieuwe inzichten. Inspirerende overleg momenten met de andere deelnemers… En dankzij de aanstekelijke energie van Marijke.. heel veel goesting gekregen om erin te vliegen. Dank je wel!.”

   Eef Janssen

   Zaakvoerder, Elcado

   Jouw investering om online zichtbaar te worden:

    

    

   De cursus kost 350 euro excl. BTW met KMO portefeuille subsidie (iedere Belgische ondernemer krijgt deze korting) of 500 euro excl. BTW zonder KMO portefeuille. Vertelpunt is erkend dienstverlener van de KMO portefeuille dus je ontvangt 30% korting als ondernemer.

    

   Opgelet! Omdat ik alle deelnemers voldoende tijd en feedback wil geven, zijn de plaatsen beperkt. 

    

   Twijfel je of dit iets voor je is?

    

   Ik begrijp het! Laten we elkaar

   even spreken

    

   Stuur me een mailtje of bel me! 

    

   Jouw online marketing coach

   Hallo, ik ben Marijke

   SEO copywriter, online marketing coach en zaakvoerder van Vertelpunt. Ik help vrouwelijke ondernemers om hun verhaal te vertellen en online zichtbaar te worden zodat zij meer droomklanten aantrekken en het leven kunnen leiden waar zij van dromen.

   Heb jij een eigen zaak waar je al jouw passie en liefde in steekt?
   Misschien werk je nog niet in hoofdberoep als zelfstandige, maar droom je er wel van om te kunnen leven van je passie?
   Of misschien ben je al een tijdje bezig en zoek je een manier om nog meer van jouw droomklanten te bereiken? 

   Dan kan ik helpen! Ik ben jouw online marketing coach die jou de nodige tools en tricks geeft om er helemaal voor te gaan! Want – ik weet wel – online marketing is een uitdaging: je weet niet waar te beginnen, wat het beste werkt en hoe je alle nieuwe trends opvolgt. Geen nood, want dat is net wat ik graag doe! Ik verslind dagelijks podcasts, blogs en online webinars over social media, SEO, online marketing en copywriting.  Ik deel mijn praktische kennis graag met jou zodat je niet langer vastzit en eindelijk weet welke stappen je moet zetten om on- en offline te schitteren!

   Het is mijn passie om vrouwelijke ondernemers op weg te helpen naar die volgende doorbraak, want ik weet hoe moeilijk het is die beslissing te nemen om je zekerheden achter je te laten en je dromen te volgen. Dat vergt enorm veel moed! En soms blijf je wel eens hangen in oude patronen (“ik kan dat niet”), dat kennen we allemaal! Zie mij daarom als jouw figuurlijke schop onder je ‘liefelijk gat’ om in actie te komen en te doen wat je al altijd wou: te knallen met je marketing zodat jij jouw droomklanten vindt en aan je bindt. 

   Wil je mijn verhaal lezen? 

   Nog vragen?

   Kan ik ook meedoen als ik een offline zaak heb?

   Ja, zeker. Dit programma is gemaakt om ondernemers te helpen hun zaak online zichtbaar en verkoopbaar te maken.

   Wat als ik al een online business heb?

   Als je al online actief bent, maar je nog onvoldoende resultaten ziet, dan moet je leren hoe je jezelf vermarkt en online verkoopt, zeker in deze moeilijke tijden. Dit programma helpt je daarbij.

   Krijg ik persoonlijke begeleiding?

   We hebben een wekelijkse coachingsessie waar je al je vragen kan stellen en waar ik dan uitgebreid op inga. Verder kan je al je vragen in de besloten Facebook groep stellen. Er zijn geen 1 op 1 coaching sessies voorzien. Mocht je daarin interesse hebben, kan je die extra boeken.

    

   Wanneer begint het programma?

   We beginnen paasmaandag 13 april.

   Wat zijn de exacte data en tijdstippen voor de trainingen?

   De wekelijkse live training gebeurt op maandagavond om 20u (als de kinderen in bed liggen!) en de wekelijkse live groep coachingsessie via Zoom vindt plaats op donderdagavond om 20u. De opnames blijven beschikbaar in de Facebook groep.

    

   Maandag 13 april 20u

   Donderdag 16 april 20u

   Maandag 20 april 20u

   Donderdag 23 april 20u

   Maandag 27 april 20u

   Donderdag 30 april 20u

   Maandag 4 mei 20u

   Donderdag 7 mei 20u

   Maandag 11 mei om 20u: Afstudeerfeestje!

   Hoe werkt het praktisch?

   De coaching gesprekken vinden plaats via Zoom (een online gespreksplatform) en je ontvangt de trainingen en feedback via een besloten Facebook groep. Per week is er 1 trainingssessie en 1 groepcoaching sessie. Al de sessies worden opgenomen en kan je later opnieuw bekijken.

   Wat als ik een sessie mis?

   Dat is helemaal geen probleem. Mocht je vragen hebben, dan kan je me die doorsturen via de Facebook groep waar er wekelijks een Vraag en Antwoord post komt om je vragen onder te posten. Ik zal die dan beantwoorden tijdens de live coaching, die je achteraf kan bekijken in de Facebook groep. 

   Worden de sessies opgenomen?

   Ja, er zijn opnames van de trainingen en coachinggesprekken die je op eender welk moment via Facebook kan bekijken.

   Kan ik met je spreken alvorens een beslissing te nemen?

   Natuurlijk, als je twijfelt of dit iets voor je is, stuur dan een mailtje naar marijke@vertelpunt.be om een gratis verkennend gesprek te boeken.

   Zijn je vragen nog niet beantwoord? Contacteer mij dan via marijke@vertelpunt.be

   Klaar om erin te vliegen?

    

   SChrijf je hier in!

    

   Of stuur een mailtje naar marijke@vertelpunt.be

    

    

    

   Alvast wat online marketing tips uitproberen? Lees dan mijn blog of volg me op facebook waar ik wekelijks live trainingen geef 🙂

    

   Zelf persbericht schrijven? Een goed idee?

   Zelf persbericht schrijven? Een goed idee?

   Persberichten schrijven is een kunst die je best overlaat aan professionals. Zeker omdat zij kunnen inschatten of een evenement, gebeurtenis, gegeven, feit uit jouw bedrijf wel geschikt is als persbericht. Want als het een verkapte publiciteitsboodschap is, dan wordt...

   Het belang van PR in je marketingmix

   Het belang van PR in je marketingmix

   We schreven het al vaak: public relations en met name een dynamisch en professioneel opgezet persbeleid zou een onlosmakelijk onderdeel van de marketing- en communicatiemix van bedrijven moeten zijn. Managers en zeker bedrijfsleiders van KMO’s zouden hun schroom ten...

   Pin It on Pinterest