ONZE KLANTEN

Onze recente klanten

Magiër met woorden

“Het was me niet alleen via BNI ter ore gekomen dat Dirk een magiër is met woorden, maar ook bij de journalisten van HBVL vinden ze hem een kei in zijn vak. Na een heel gezellige en openhartige babbel, begon hij zijn journalistieke vragen te stellen. Waar mijn hoofd ronddwaalde tijdens ons gesprek, wist Dirk net die gerichte vragen te stellen waardoor hij vrij snel ‘spot on’ zat. Tussen de woordenvloed door wist hij dadelijk mijn sterke punten boven te halen. Heel snel kreeg ik een eerste voorstel. Na wat punten en komma’s zat het perfect in mekaar. Ook een dikke dank je wel aan Marijke trouwens. Dank je wel Dirk, om mij en waar ik voor sta op zo’n mooie, unieke en vooral krachtige manier te beschrijven!”

Marion Sterckx

Zaakvoerder iAssist, iAssist

Heel veel bijgeleerd over marketing en zichtbaarheid

“Dankzij de fantastische hulp van Marijke Hermans tijdens onze opleiding komt er uniformiteit in mijn social media, komt er een nieuwe website, nieuw logo en zullen mijn nieuwe naamkaartjes en flyers er anders en professioneler uit zien  Marijke heeft mij de afgelopen weken geholpen met mijn website, hoe ik via Instagram, Facebook en Linkedin mijn posts best verzorg, hoe ik kan bloggen, waar ik allemaal op moet letten,… allemaal zaken waar ik eigenlijk nog heel wat kon bijleren.

We hebben ongelooflijk hard gewerkt maar dat heeft nooit aangevoeld als werken! De energie die voortkomt wanneer je twee positieve en gedreven dames bij elkaar zet, is onbeschrijflijk! En de energie die daaruit voortvloeit, komt vanzelf… Dank je wel Marijke voor al jouw hulp!”

Kristien Van de Ven

Zaakvoerder, Stralend Mooi

Ervaren en kwalitatieve pen

“Zoals iedereen weet is het voor je marketing en branding heel erg belangrijk dat je een goed verhaal hebt. Het helpt natuurlijk als je jezelf als een expert in de markt kan en durft zetten, en daar ondersteunt een ‘zelfgeschreven’ boek bij. Want wie een boek schrijft, die moet wel een expert in zijn branche zijn.

Een goed verhaal rond Geweldig Grijs en een duidelijke visie en missie had ik al. En moest ik die niet hebben, had Dirk me daar ook bij geholpen, want dat is wat hij doet en goed doet. Maar een boek schrijven … Daar had ik geen kaas van gegeten.

Dus gelukkig is er Dirk. De aanpak van Dirk charmeerde mij onmiddellijk. Na een korte en efficiënte bespreking van mijn idee ging hij onmiddellijk aan de slag. Hij maakte afspraken met mezelf en mijn mama om interviews af te nemen. Daar merkte je meteen aan de vraagstelling dat Dirk hier tonnen ervaring in heeft. Daarnaast interviewde ik zelf mijn grootmoeder en bezorgde Dirk de opnames, die hij weer omzette in een mooie tekst. Een laatste hoofdstuk schreef ik zelf en paste Dirk aan waar nodig. Gelukkig. En alsof dat alles nog niet genoeg was, stelde hij voor om ook zijn eigen verhaal toe te voegen aan het boek, aangezien dat volledig binnen het concept van het boek paste. Een voorstel dat ik graag aannam. Ah ja, hoe cool is het dat je uitgever zich zo kan vinden in je concept dat hij ook persoonlijk een steentje wil bijdragen?

Kortom, een heel ervaren en kwalitatieve pen, een drive waar menig twintiger nog van kan leren, een zeer professionele afhandeling en een heel grote persoonlijke betrokkenheid maakten van Dirk Hermans van Vertelpunt de ideale partner om mijn boek te schrijven en uit te geven. Volgens veel lezers heeft het boek écht impact. Bedankt daarvoor Dirk.”

Kim Londers

Zaakvoerder, Geweldig Grijs

Gepassioneerde dame

“Een gepassioneerde dame die weet waar ze voor staat en er voor gaat. Marijke luistert naar je verhaal en voelt aan wat je nodig hebt. Het is prachtig hoe zij dit kan verwoorden naar de buitenwereld toe. Je kan op haar rekenen en met een gerust hart dat stukje van het ondernemerschap uit handen geven! Zo fijn om hierin geholpen te kunnen worden! Bedankt!”

Veerle Verhulst

Zaakvoerder, Kruidigheidjes

Meer zichtbaarheid op social media

“Wil je meer zichtbaar zijn op social media of zelf je blog artikels schrijven? Dan is Vertelpunt the place to be.. Ik wilde zelf meer posts plaatsen via deze kanalen en wist niet goed hoe eraan te beginnen. Marijke heeft mij super goede tips, tricks en tools aangeboden voor hoe ik dit best aanpak, ook om je ranking in Google te optimaliseren was een zeer nuttig advies. Kortom de samenwerking met Vertelpunt was zeer aangenaam.. een echte aanrader voor ieder bedrijf.”

Ilona Roux

Zaakvoerder De Huissmid Staalframebouw

Aanrader om online zichtbaar te worden

“Super tevreden over de fijne samenwerking met dit bedrijf, grote expertise in combinatie met nauw aanvoelen wat je wenst als resultaat. Een absolute aanrader als je mooi en professioneel online zichtbaar wil zijn.”

An Mattheussen

Zaakvoerder, Good Vibes Academy

Succes op het web

“Succes realiseren op het web is de optelsom van technische deskundigheid en de kunst om het juiste verhaal te brengen. Marijke Hermans van vertelpunt geeft als toegevoegde waarde daar nog empathie bovenop.”

Paul Michels

Een enthousiaste verteller 

“Als voorzitter van de raad van bestuur hadden we nood aan een goede tekstschrijver voor een nieuwsbrief, de website en de facebookpagina. Ik heb hen dan in contact gebracht met deze enthousiaste verteller. Het team is nog steeds vol lof over zijn geleverde werk. Hij wist dadelijk de noden van deze sociale organisatie op een juiste en professionele manier neer te schrijven. Aan een correcte prijs met commercieel succes tot gevolg. Dirk, bedankt voor het geleverde werk, je bent een echte professional in je vakgebied.”

Piet Wijgaerts

Zelfstandig kantoorhouder, Team Alken CVBA / VZW / PWA

Vertelpunt is flexibel, stressbestendig en realiseert altijd de deadlines

“Wij wilden onze zichtbaarheid en imago verhogen. Dankzij het meedenk- en inleefvermogen voert Vertelpunt de opdracht altijd juist uit. Vertelpunt is flexibel, staat in voor de totale communicatieoplossing, realiseert altijd de deadlines en is stressbestendig. Ik werk al een hele tijd met plezier samen en beschouw die samenwerking als zeer positief, omdat het bedrijf beschikt over de juiste competenties en meer nog de juiste attitude heeft.”

Patrick Nelissen

Algemeen directeur, Lidwina

Hoge respons op onze nieuwsbrieven

“Sinds meer dan een jaar doet Dirk onze nieuwsbrieven. Zelf heb ik daar weinig tijd voor en daarom heb ik hem gevraagd om dit te doen. De nieuwsbrieven zijn altijd dik in orde en de respons er op is zeer hoog. Bedankt Dirk.”

Roel Fransen

CEO SCE Elektriciteitswerken, SCE bvba

Klaar om jouw bedrijfsverhaal te ontdekken?

We komen graag bij je langs. Het kost je niets, enkel een tas koffie. Met melk en suiker, graag.

Pin It on Pinterest