Wij helpen bedrijven en ondernemers hun verhaal vertellen

Corporate Storytelling - Copywriting - Social Media - Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

 

ontdek jouw verhaal

Wil je meer zichtbaarheid en een beter imago voor je bedrijf?

Wil je van iedere prospect een klant maken?

Wil jij beter communiceren met klanten, leveranciers en werknemers?

Wij kunnen helpen!

Je bent een moderne ondernemer die het belang van marketing en communicatie inziet.

Maar ken je de grootste marketingfouten die KMO bedrijfsleiders maken?

Ten eerste hebben ze vaak geen coherent en doorzichtig bedrijfsverhaal of pitch. Een sterk bedrijfsverhaal doet nochtans wonderen. Marketing en bedrijfscommunicatie staan of vallen met het bedrijfsverhaal en de daaruit voortvloeiende elevator pitch. Is dat niet in orde, gooi er dan geen geld aan weg want je mist het basis ingrediënt.

Vertelpunt heeft er zijn specialisatie van gemaakt om jouw verhaal, jouw elevator pitch en vooral, jouw unieke troeven ten opzichte van je collega’s of concurrenten naar boven te halen, helder te omschrijven en in je communicatie uit te rollen via de juiste kanalen naar je doelgroep. Dat resulteert in efficiënte en effectieve communicatie die hout snijdt en die klanten oplevert.

Ten tweede onderschatten veel ondernemers het belang van inbound marketing. Dat is het samenspel van website, SEO en sociale media als leadgenerator. Je website en de sociale media zijn je goedkoopste marketinginstrumenten, gesteld dat je ze op een efficiënte manier inzet en voorziet van de juiste inhoud, posts en blogs. Vertelpunt is gespecialiseerd in het formuleren en uitschrijven van jouw bedrijfsverhaal en je unieke troeven en in het inhoudsmatig beheren van je website en sociale media.

Benieuwd geworden? Luister naar ons kort en krachtig verhaal in onderstaand filmpje.

Lees onze blog

Zelf persbericht schrijven? Een goed idee?

Zelf persbericht schrijven? Een goed idee?

Persberichten schrijven is een kunst die je best overlaat aan professionals. Zeker omdat zij kunnen inschatten of een evenement, gebeurtenis, gegeven, feit uit jouw bedrijf wel geschikt is als persbericht. Want als het een verkapte publiciteitsboodschap is, dan wordt...

Het belang van PR in je marketingmix

Het belang van PR in je marketingmix

We schreven het al vaak: public relations en met name een dynamisch en professioneel opgezet persbeleid zou een onlosmakelijk onderdeel van de marketing- en communicatiemix van bedrijven moeten zijn. Managers en zeker bedrijfsleiders van KMO’s zouden hun schroom ten...

Wij kunnen jou helpen met

Bedrijfsverhaal

Wij zoeken het unieke en authentieke verhaal achter jouw bedrijf of onderneming en zetten dit in als basis voor een krachtig marketing en communicatieplan

Copywriting

Wij beheersen de kunst van het vertellen. Wij schrijven jouw verhalen voor folders, nieuwsbrieven, blogposts, personeelsbladen, websites, persberichten, personeelsbeleid, etc.

Social media

Op basis van je bedrijfsverhaal bouwen we een social media strategie op die jouw naamsbekendheid vergroot en toelaat relaties met klanten op te bouwen en te onderhouden

SEO & Website

Op basis van je bedrijfsverhaal bouwen we een online aanwezigheid op via een SEO geoptimaliseerde WordPress website

Vertelpunt is flexibel, stressbestendig en realiseert altijd de deadlines

“Wij wilden onze zichtbaarheid en imago verhogen. Dankzij het meedenk- en inleefvermogen voert Vertelpunt de opdracht altijd juist uit. Vertelpunt is flexibel, staat in voor de totale communicatieoplossing, realiseert altijd de deadlines en is stressbestendig. Ik werk al een hele tijd met plezier samen en beschouw die samenwerking als zeer positief, omdat het bedrijf beschikt over de juiste competenties en meer nog de juiste attitude heeft.”

Patrick Nelissen

Algemeen directeur, Lidwina

Gepassioneerde dame

“Een gepassioneerde dame die weet waar ze voor staat en er voor gaat. Marijke luistert naar je verhaal en voelt aan wat je nodig hebt. Het is prachtig hoe zij dit kan verwoorden naar de buitenwereld toe. Je kan op haar rekenen en met een gerust hart dat stukje van het ondernemerschap uit handen geven! Zo fijn om hierin geholpen te kunnen worden! Bedankt!”

Veerle Verhulst

Zaakvoerder, Kruidigheidjes Thee

Onze recente klanten

Een enthousiaste verteller 

“Als voorzitter van de raad van bestuur hadden we nood aan een goede tekstschrijver voor een nieuwsbrief, de website en de facebookpagina. Ik heb hen dan in contact gebracht met deze enthousiaste verteller. Het team is nog steeds vol lof over zijn geleverde werk. Hij wist dadelijk de noden van deze sociale organisatie op een juiste en professionele manier neer te schrijven. Aan een correcte prijs met commercieel succes tot gevolg. Dirk, bedankt voor het geleverde werk, je bent een echte professional in je vakgebied.”

Piet Wijgaerts

Zelfstandig kantoorhouder, Team Alken CVBA / VZW / PWA

Hoge respons op onze nieuwsbrieven

“Sinds meer dan een jaar doet Dirk onze nieuwsbrieven. Zelf heb ik daar weinig tijd voor en daarom heb ik hem gevraagd om dit te doen. De nieuwsbrieven zijn altijd dik in orde en de respons er op is zeer hoog. Bedankt Dirk.”

Roel Fransen

CEO SCE Elektriciteitswerken, SCE bvba

Wie zijn wij?

Vertelpunt bestaat uit oprichter en bezieler Dirk Hermans en dochter Marijke Hermans. Bij ons staat het verhaal centraal. Wij benaderen alle moderne communicatie en marketing vanuit de kracht van het verhaal. We zijn ons leven lang al met taal bezig. Die passie delen we graag met onze klanten. 

Volg ons via sociale media!

Nog vragen? Lees dan onze FAQs

Wat doet een tekstschrijver?

Waarom zou ik een copywriter inhuren?

Wat levert het me op?

Hoeveel kost het?

Klaar om jouw bedrijfsverhaal te ontdekken?

We komen graag bij je langs. Het kost je niets, enkel een tas koffie. Met melk en suiker, graag.

Pin It on Pinterest