Evenementen

dinsdag 27 augustus 2019

Hasselt, locatie nog te bepalen

Werken aan jouw online zichtbaarheid

Maandelijkse gratis workshop

Dinsdag 27 augustus

Wil je meer zichtbaarheid met je zaak? Weet je wel ongeveer hoe je dit doet, maar ontbreekt het je aan tijd? Dan heb ik de ideale oplossing voor jou! Ik gun jou een maandelijks momentje om heerlijk geconcentreerd aan jouw eigen marketing en content creatie te werken. Op een rustige plek, ver weg van alle afleidingen. En om deze tijdsinvestering helemaal te laten lonen ben ik er om je eerst in de juiste sfeer te brengen met een korte en krachtige content marketing training alvorens we aan onze eigen projecten gaan werken. Heb je vragen over bloggen, social media, SEO of iets anders dat met online marketing te maken heeft, dan ben ik er de hele avond om jouw vragen te beantwoorden.

Het kost je niets, enkel je tijd en je inzet om toch een paar uurtjes per maand bezig te zijn mét je zaak en niet ín je zaak.
Klinkt dit goed? Schrijf je dan snel in! De locatie zal per maand veranderen zodat de reistijden voor iedereen haalbaar blijven.

LOCATIE AUGUSTUS: HASSELT, exacte locatie nog te bepalen

UUR: Om 18 uur beginnen we, maar je kan altijd later aanschuiven

KORTE TRAINING:
Bloggen: Waarom is het belangrijk? Hoe begin je ermee?

Tot binnenkort? Ik kijk er al naar uit! Marijke

vrijdag 6 september, 2019

Hasselt, Officenter

Workshop   

 Meer zichtbaarheid bij jouw droomklanten 

Vrijdag 6 september 2019  

Ben jij klaar om zichtbaarder te worden? Voel je het kriebelen om de wereld te laten zien wat jij waard bent? Heb jij een droom die zo aanwezig is dat je niets anders kan doen dan er helemaal voor gaan?  Maar… weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen? Welke marketing dingetjes je eerst moet doen (je website? Bloggen? Social media?). Dan is deze live workshop waarin ik je stap voor stap uitleg wat je nodig hebt om jouw zaak te doen groeien een ideale eerste stap! 

Tijdens mijn hands-on ‘meer zichtbaarheid’ workshop leer je op 1 dag de basisregels van online marketing, met veel tips en tricks. Het doel is dat je op het einde van de dag een super marketing plan hebt dat je stap voor stap kan uitwerken. Ik zal veel uitleg geven, maar er is ook voldoende tijd om de theorie in de praktijk om te zetten. Neem dus je eigen laptop mee.  

Doe je mee?  

 

 

 

Jouw online marketing coach

Hallo, ik ben Marijke

Heb jij een eigen zaak waar je al jouw passie en liefde in steekt?
Misschien werk je nog niet in hoofdberoep als zelfstandige, maar droom je er wel van om te kunnen leven van je passie?
Of misschien ben je al een tijdje bezig en loopt het wel goed, maar zoek je een manier om nog meer van jouw droomklanten te bereiken?

Dan kan ik helpen! Ik ben jouw online marketing coach die jou de nodige tools en tricks geeft om er helemaal voor te gaan! Want – ik weet wel – online marketing is een uitdaging: je weet niet waar te beginnen, wat het beste werkt en hoe je alle nieuwe trends opvolgt. Geen nood, want dat is net wat ik graag doe! Ik verslind dagelijks podcasts, blogs en online webinars over social media, SEO, online marketing en copywriting. 

Daarnaast is het mij passie om ondernemers op weg te helpen naar die volgende doorbraak. Want het begint met marketing: als dat niet goed zit, dan ga je niet veel sales kunnen doen. Zie mij als jouw figuurlijke schop onder je ‘liefelijk gat’ om eindelijk in actie te komen en te doen wat je al altijd wou: te knallen met je marketing zodat jij jouw droomklanten vindt en aan je bindt.

Nog vragen? Contacteer mij dan!

Pin It on Pinterest