Evenementen

14 mei 2019

Hasselt, Ilgatlaan 9

Werken aan jouw online zichtbaarheid

Maandelijkse gratis workshop

Dinsdag 14 mei

Wil je meer zichtbaarheid met je zaak? Weet je wel ongeveer hoe je dit doet, maar ontbreekt het je aan tijd? Dan heb ik de ideale oplossing voor jou! Ik gun jou een maandelijks momentje om heerlijk geconcentreerd aan jouw eigen marketing en content creatie te werken. Op een rustige plek, ver weg van alle afleidingen. En om deze tijdsinvestering helemaal te laten lonen ben ik er om je eerst in de juiste sfeer te brengen met een korte en krachtige content marketing training alvorens we aan onze eigen projecten gaan werken. Heb je vragen over bloggen, social media, SEO of iets anders dat met online marketing te maken heeft, dan ben ik er de hele avond om jouw vragen te beantwoorden.

Het kost je niets, enkel je tijd en je inzet om toch een paar uurtjes per maand bezig te zijn mét je zaak en niet ín je zaak.
Klinkt dit goed? Schrijf je dan snel in! De locatie zal per maand veranderen zodat de reistijden voor iedereen haalbaar blijven.

LOCATIE MEI: Ilgatlaan 9, Hasselt, in vergaderruimte ter beschikking gesteld door Nea Jobs (volg naambordjes Nea Jobs).

UUR: Om 18 uur beginnen we, maar je kan altijd later aanschuiven

KORTE TRAINING:
Hoe schrijf je een krachtige ‘over ons’ of ‘over mij’ pagina

Tot binnenkort? Ik kijk er al naar uit! Marijke

21 juni, 2019

Hasselt, Officenter

Creëer jouw ultieme marketingplan voor de zomer

Vrijdag 21 juni 2019

Ben jij ook van plan om tijdens de zomer aan je marketing te werken? Die lange dagen zijn perfect om een plan te bedenken hoe je meer van jouw ideale klanten gaat aantrekken en dus meer gaat verkopen. Wil jij een vliegende start nemen met je sales in september? Dan zal je aan je marketing moeten werken in de zomer. Ik help je graag op weg met een fantastische workshop waarin je op 1 dag de basisregels van online marketing leert, met veel tips en tricks. Het doel is dat je op het einde van de dg een super marketing plan hebt dat je stap voor stap kan uitwerken. Want alle successen beginnen met een welomlijnd plan. En dat plan gaan we dan maken. Doe je mee?

Jouw online marketing coach

Hallo, ik ben Marijke

Heb jij een eigen zaak waar je al jouw passie en liefde in steekt?
Misschien werk je nog niet in hoofdberoep als zelfstandige, maar droom je er wel van om te kunnen leven van je passie?
Of misschien ben je al een tijdje bezig en loopt het wel goed, maar zoek je een manier om nog meer van jouw droomklanten te bereiken?

Dan kan ik helpen! Ik ben jouw online marketing coach die jou de nodige tools en tricks geeft om er helemaal voor te gaan! Want – ik weet wel – online marketing is een uitdaging: je weet niet waar te beginnen, wat het beste werkt en hoe je alle nieuwe trends opvolgt. Geen nood, want dat is net wat ik graag doe! Ik verslind dagelijks podcasts, blogs en online webinars over social media, SEO, online marketing en copywriting. 

Daarnaast is het mij passie om ondernemers op weg te helpen naar die volgende doorbraak. Want het begint met marketing: als dat niet goed zit, dan ga je niet veel sales kunnen doen. Zie mij als jouw figuurlijke schop onder je ‘liefelijk gat’ om eindelijk in actie te komen en te doen wat je al altijd wou: te knallen met je marketing zodat jij jouw droomklanten vindt en aan je bindt.

Nog vragen? Contacteer mij dan!

Pin It on Pinterest